BEHINDTHELITTLEREDHEARTS

De ce ar trebui sa avem cont pe Instagram?


Fenomenul Instagram face un serviciu uriaș promovării României în mediul virtual. De la începutul anului și până în prezent, utilizatorii Instagram au folosit în postările lor #România de peste 36.000 de ori

Adrian Dan face parte din comunitatea celor care utilizează platforma Instagram și promovează România pe această rețea. În țara noastră sunt peste 570 de mii de utilizatori.

Adrian Dan a spus, la 1 Matinal, că pitorescul nostru național prinde foarte mult: imagini legate de tradiții, de oameni.

Profilul utilizatorului de Instagram este, potrivit lui Adrian Dan, cu vârsta cuprinsă între 17 și 30 de ani, foarte activ social, care călătorește foarte mult și căruia îi place să comunice.

Pe Instagram nu este ca pe Facebook, unde doar se consumă informația, ci utilizatorul creează informația, este creator. Fiecare poză este o creație personală, un conținut personal, nu doar o repostare, a explicat Adrian Dan. El crede că oameni ar trebui să își creeze cont pe Instagram pentru a-și arăta latura umană.