BEHINDTHELITTLEREDHEARTS

din spatele micilor inimioare roșii.


Poate că ideea unui alt an, care ne lasă în căutarea unor amintiri de care să ne agățăm, sau poate doar cele mai recente întâmplări, mă fac să simt nevoia de a umple o pagină nouă. Nu asta e pagina și nici nu mă gândesc la o carte, dar cu siguranță e o trecere pe care acum o văd ca o apropiere. Iar faptul că am putut să comunic mai mult în ultima vreme nu a făcut decât să fie un declanșator și nici nu mai contează cine a apăsat trăgaciul.

Hai să nu îi spunem blog, hai să îi spunem descriere detaliată sau hai să îi spunem blog, dar măcar să se resimtă plăcerea de a comunica fară nimic impus.

Unde mergem și unde vrem să mergem sunt două concepte diferite și nu tot timpul reușim să le suprapunem. Uneori poate asta e cea mai bună variantă pentru a face ceva diferit: atunci când te lași surprins de ceea ce poți face, pentru că, în fond, asta aduce cea mai frumoasă pată de culoare în zarea noastră, varietatea.

Fiecare are ceva unic și diferit; unii dintre noi o arată mai mult, alții abia acum își dau seama ce presupune asta. Această auto-cunoaștere continuă e o sursa de energie și inspirație pentru cei din jur, iar totul se clădește treptat, într-o comunitate unde începem să ne desfășurăm pasiunile și să ne hrănim curiozitățile.

Zi de zi suntem în căutare de zâmbete și împărțim emoții sub diferite forme, învățăm să relaționăm sau ne retragem în jungla interioară, pe care încercăm să o dominăm ca niște adevărați lei. Dar mai presus de orice, ne dorim un moment nou. Un moment nou, creat de noi, conturat în gând, proiectat apoi în realitate, ca munca unui arhitect. Sau un moment nou care să fie o surpriză plină de necunoscut.

Colecționarii de momente de pe Instagram sunt ai naibii de buni tocmai pentru că momentul lor ajunge să creeze alte momente.

Poate de asta îmi vine să aplaud la repostarea unei imagini din România pe un hub internațional, poate că ăsta e motivul pentru care îmi doresc să strâng laolaltă sute de instagrammeri la un instameet.

O pasiune poate lua diferite forme, iar comunicarea online atrage schimbări asupra acestora în mod inevitabil.

Nu cred că un instagrammer are un profil; pentru că nu are o singură pasiune și nu are un scop predefinit. Pentru el, asta nu e un job și nu e doar un hobby; nu e doar un fotograf și nu e numai un bun storyteller. E un creator care împărtășește perspectiva și viziunea lui asupra a ceea ce i se poate întâmpla într-o zi din viață, prin micile felii de culoare și lumină din spatele micilor inimioare roșii.