BEHINDTHELITTLEREDHEARTS

să ne bucurăm de forța apei.


Nu avem motive să distrugem istoria și nu avem scuze să lăsăm gardurile să separe monumentele de noi. Eram acolo, chiar în fața lui Neptun și mă simțeam mai tânăr și mai puternic decât el. Asta nu trebuie să se întămple niciodată și cu siguranță romanii știau asta.

Chiar dacă au trecut 2000 de ani se pare că încă avem nevoie să învățăm de la ei. Chiar dacă au trecut mai mult de 100 de ani de cândarhitectul curţii imperiale austriece a simțit energia pe care am simțit-o și eu stând în acest loc, nu putem să întoarcem spatele lui Neptun tocmai acum când are nevoie de noi mai mult ca niciodată.

Cronicarii digitali vor să vă dea aceasta energie, dar nu trebuie sa fim singurii. Proiectul Herculane Project demonstrează acest lucru, și sunt sigur că energia unită a mai multor dornici de frumos pot readuce un zeu la viață.

Căutați mai multe detalii, o voce în plus întotdeauna va avea un ecou, provocați istoria să rămână în viață. Mergeți acolo chiar dacă nu e nou, șoptiți oamenilor care vor să îi dea apă lui Neptun și peste ani să ne bucurăm de forța apei.

#Neptunvreaapa #CronicariDigitali #HerculaneProject

#CreatorsWillCreate #Romania Cronicari Digitali Zaga Brand Urmatorul Instameet Cronicari Digitali : Heritage Instameet Industrial #cronicaridigitali

- la Stațiunea Băile Herculane.