BEHINDTHELITTLEREDHEARTS

Just press PLAY


Obișnuiam să intru în sala de cinema înainte să înceapă reclamele, ca și cum ar fi făcut parte din experiența filmului. Urmau apoi trailerele noilor producții, pe zgomotul de fundal al ronțăielilor de nachos, popcorn și al comentariilor savuroase ale publicului. Ei bine, cam așa e acum acasă: avem popcornul, setup-ul confortabil, stingem lumina, mai aducem ceva de băut și pregătim filmul; ne mai schimbăm o dată locurile și apoi… începe!

Magia unei experiențe de cinema nu trebuie pusă pe hold, din contră, poți sa îi dai play cu încredere de acasă, pentru că, deși poate nu te-ai gândit până acum, îți poți trasforma living-ul într-o sală de cinema VIP, cu proiectorul Epson EpiqVision Mini EF12, care face chiar mai mult de atât.


De obicei, proiectoarele aveau ceva ce le lipsea. Era cel puțin ciudat să auzi sunetul din laptop în timp ce proiectai ceva pe perete. Ei bine, să știi că nu mai e cazul. Cutiuța asta genială are inclus un sistem audio Yamaha 3D Acoustic care te surprinde din prima clipă. Tehnologia AudioEngine DSP produce un sunet impresionant, comparabil cu un soundbar obișnuit.

Ideea că îl pot lua cu mine pe Mini EF12 chiar și în scurtele călătorii de peste weekend mă face să mă gândesc deja la un maraton de filme pentru vară și să încep căutarea unui perete mare, alb, în aer liber. Pentru că acest proiector permite să ai un ecran epic de 150" cu rezoluție de până la 4k, pentru o imagine uimitoare Full-HD HDR.

Pe lângă telecomanda cu care te poți juca alegând aplicațiile preferate, poti să faci și streaming de pe telefon cu ușurință. Având încorporat Android TV, m-am dus direct pe Hbo Go și surpriză: nu m-am putut abține, am revăzut ‘Titanic’. Fiind un film mai vechi, sentimentul de cinema a fost ceva mai intens. Acum trebuie să recunosc că îmi e cam dificil să fac trecerea înapoi la tv, pentru o experiență cinematografică asemănătoare, dar cu siguranță voi face o selecție și, cu riscul spoilerelor, voi păstra filmele mult așteptate pentru proiecții speciale cu Epson EpiqVision Mini EF12.


Gaming cu Mini EF12? WOW! Cu tehnologia Epson MicroLaser Array, la care adaugi doar consola și cea mai nouă versiune a jocului tău preferat, totul se transformă instant într-o experiență unică, la tine acasă. Chiar și cu o lumină ambientală, imaginea rămâne clară. Singura dilemă care rămâne este să alegi ce vrei să urmărești: un video de pe YouTube, un nou serial, un film vechi sau un alt episode din desenele animate preferate ale copiilor, proiectate, surpriză: direct pe tavan! Poți să îți imaginezi cât entuziasm poate aduce o astfel de experiență! Încă ceva foarte cool este ca Mini EF12 îți permite să proiectezi atât pe podea, cât și pe tavan. Tot ce trebuie sa faci este să întorci această magică cutiuță neagră. Cu sursa de iluminat laser practic elimini necesitatea de a schimba lampa pentru ca are o durată de viață lungă și în același timp și consumul de energie este redus, totodată fiind și mai silențioasă și nici nu se încălzește la fel ca un proiector cu lampă.

Ce altceva mai știe să facă? A, da! Zoom video calls! Cu acest proiector poți duce o întâlnire virtuală de la birou sau o conversație cu cei dragi la următorul nivel. În plus, poți să folosești si Google Assistant care este deja încorporat.

AICI gasești mai multe detalii despre Mini EF12 : www.epson.ro/products/projectors/home-cinema/ef-12?productfinder=ef-12

Cei de la Epson au pregătit și o surpriză pentru tine! Poți folosi acest cod EPSONPROIECTOREF pentru a beneficia de 400 lei reducere + cadou Xiaomi MiTV stick la modelele Epson EF-11 si EF-12 pe www.avstore.ro

Abia aștept să îmi povestești experiența ta cu el!